Skip to content

3,2,1.....LIVE

Cu toții am fost copleșiți de schimbările care au venit peste noi începând cu luna martie a anului 2020, odată cu primele cazuri de Covid-19 apărute pe teritoriul țării noastre, situație care a creat noi condiții de desfășurare a evenimentelor medicale și nu numai. Iar dacă pentru unii a fost o perioadă care a însemnat un declin, pe noi, echipa PROevents ne-a forțat să ne adăptam repede la lungul șir de restricții și condiții speciale în care să ne desfășurăm activitatea puternic afectată de situația pandemică la nivel mondial.

Am început timid în luna mai, să organizam primele webinarii online, cu implicarea totală a întregii echipe care a înțeles că adaptarea este singura constantă. În scurt timp însă, datorită implicării și flexibilității colegilor noștri, dar și a deschiderii manifestate de către partenerii noști consacrați, aveam o lista impresionantă cu solicitări pentru evenimente online, sub diferite forme (cursuri, workshopuri, webinarii) iar până la finalul anului 2020 am organziat peste 150 de evenimente exclusiv online, mărind echipa și adaptându-ne constant la acest mediu versatil și plin de noi provocări!

Și nu, nu ne-am oprit aici, am vrut să creștem și să ne dezvoltăm pentru a oferi clienților și partenerilor noștri experiențe inedite, calitate în serviciile prestate, așa cum o făceam deja de peste 20 de ani.

Astfel, ca răspuns la cererea tot mai mare de evenimente online și hibrid, am creat pentru voi 3 studiouri pentru livestreaming (dotate cu green screen, lumini, lavialiere, monitoare și tot ceea ce este tehnic necesar pentru o experiență plăcută) – două în Cluj-Napoca și unul în București! Aceste studiouri pot deveni mobile și pot fi montate oriunde – ca de exemplu într-un spital sau într-un hotel. Și nu ne oprim aici, cu tehnica, experiența și imaginația colegilor noștri din departamentul tehnic putem să vă “plimbăm” oriunde în lume, iar dacă doriți să sustineți o prezentare de pe o plajă din insulele Bahamas… PROevents răspunde afirmativ: DA, SE POATE! 😊

Începând cu ianuarie 2021, compania PROevents & Conference, deține și o platformă proprie de transmisie a evenimentelor online și hibrid, care a găzduit până acum peste 280 de evenimente online, eliminând astfel granițele și distanțele. Acum suntem în casele voastre oriunde v-ați afla …la un click distanță!

Așadar vă invităm să rămâneți alături de noi, mai avem multe surpize pentru partenerii și prietenii noștri, iar aici veți afla inside-uri despre realizările și planurile echipei noastre și, de ce nu, noutăți pe care le pregătim sau ni le dorim în anul 2022!