Stimați Invitați, Dragi Colegi și Prieteni,

Adaptându-ne la evoluția îngrijorătoare a epidemiei Covid-19 din această perioadă,  Cursul Internațional de Ghiduri și Protocoale în Anestezie, Terapie Intensivă și Medicină de Urgență 2021 va fi organizat online, într-un format nou: Astfel, în acest an nu vom mai avea un curs compact pe durata a 3 zile pline ci EDIȚIA TOAMNĂ-IARNĂ 2021, ce va consta într-o serie de evenimente (simpozioane, cursuri, mese rotunde, case-reports, lansări de produse, etc.) cu o frecvență săptămânală sau bi-săptămânală, agenda urmând a fi anunțată din timp.

Creditele de Educație Medicală Continuă vor fi obținute de la Colegiul Medicilor din România(CMR) și de la Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România(OAMGMAMR) pentru un eveniment la distanță, păstrându-se regulile impuse de colegiu: acordarea creditelor este condiționată de  o prezență de peste 75% din întregul program al cursului.

Evenimentele (simpozioane, cursuri, mese rotunde, case-reports, lansări de produse, etc.)  vor fi cu înscriere gratuită  sau cu taxă, după caz.

Considerând că prin acest nou format veți putea participa la cât mai multe sesiuni, vă așteptăm cu drag!

Președinte Curs,

dorel-sandesc

Prof. Dr. Dorel SĂNDESC

Medic Primar Anestezie Terapie Intensivă

Vicepreședinte Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă

Director Curs,

ovdiu-bedreag-horea

Conf. Dr. Ovidiu BEDREAG

Medic Primar Anestezie Terapie Intensivă

Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara

INFORMAȚII UTILE

Acest eveniment va fi creditat cu puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România și de către Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România!

Certificatul de participare va putea fi dobândit ca urmare a vizualizării întregului eveniment și a completării chestionarului de evaluare de la final!

Pentru orice informații suplimentare, vă rugăm nu ezitați să ne contactați la:
loredana.salanta@palomatours.comionut.tosa@palomatours.com sau la numerele de telefon 0752 168 811 / 0752 168 810.

PARTENERI MEDIA

ÎNREGISTRARE GRATUITĂ

DEADLINE ÎNREGISTRARE: 25 Octombrie 2021

Datele de conectare în platforma de livestream vor fi trimise pe adresa de email cu care vă înregistrați, în data de 27 Octombrie 2021.
Vă rugăm să verificați și folderul SPAM.

*Acest eveniment se adresează exclusiv persoanelor din domeniul sănătății (PDS)

     Accept termenii si conditiile
 
 

AJUTĂ ȘI TU!