COORDONATOR ȘTIINȚIFIC

elvira1-copy

Prof. Dr. Elvira Brătilă

Ne face o deosebita placere sa anuntam lansarea platformei de educatie medicala la distanta de tip e-learning a Societatii de Endometrioza si Infertilitate Est-Europeana:
DESCOPERA. ASPIRA. INSPIRA.

Pe aceasta cale va invitam sa ne fiti alaturi in data de 22 ianuarie 2021, incepand cu ora 18:00, la evenimenul online de lansare al platformei, unde Coordonatorul stiintific, Prof. Dr. Elvira Bratila, ne va prezenta platforma cu toate detaliile si functionalitatile acesteia.

Prin intermediul platformei de e-learning dorim sa cream un Grup Profesional in Obstetrica si Ginecologie, sub forma unei comunitati academice in mediul virtual – cu programe de educatie la distanta ce consta in Cursuri online, offline, webinarii live, precum si diverse publicatii si articole din domeniu, cu mentiunea ca unele vor fi creditate de catre Colegiul Medicilor din Romania cu puncte de educatie medicala continua.

Platforma va contine si o serie de filmulete cu interventii chirurgicale de top, disponibile tuturor membrilor activi ai platformei, care vor avea la indemana totodata si cele mai importante si notabile publicatii in domeniu.

ÎNSCRIEREA ESTE GRATUITĂ A LUAT SFÂRȘIT!

Datele de logare au fost trimise pe adresa de email cu care v-ați înregistrat. Vă rugăm să verificați și folderul SPAM.

Pentru probleme tehnice ne puteti contacta la 0752168808.