Unde și cum mă înregistrez?

Vă puteţi înregistra accesând link-ul https://www.medical-congresses.ro/evenimente/

Care este deadline-ul pentru înscriere?

Termenul limită de înregistrare este cu 2 zile  înainte de orice eveniment până la ora 23:59. Exemplu: dacă evenimentul are loc în 28 mai, ora 18:00, puteți să vă înregistrați pentru acesta până în 27 mai, ora 11:59 AM

Cum mă conectez?

Cu 1 zi înainte de începerea manifestării veţi primi pe e-mailul folosit la înregistrare toate instrucţiunile privind accesul, inclusiv USER şi PAROLĂ.

Care sunt condiţiile tehnice pentru vizionare?

Pentru a participa la Conferinţa online, aveţi nevoie de conexiune bună la internet, computer/laptop/tabletă/căşti, precum şi o înregistrare prealabilă pe site. NU este nevoie să descărcați nici un fel de aplicație.

Cum se va desfăşura Webinarul?

Toate sesiunile vor fi difuzate online, în timp real, conform programului anunțat și orelor anunțate pentru fiecare eveniment

Pot să adresez întrebări?

Puteți adresa întrebări utilizând funcția de chat, în timp real, iar Moderatorul poate decide la care întrebări să răspundă.

Obţin credite EMC?

Veţi putea obţine credite EMC pentru evenimentele pentru care se specifică acest lucru. Este necesar să participați la toate sesiunile transmise şi să completați formularul de evaluare pe care îl veți primi după eveniment, pe email.

Cum primesc certificatul de participare?

Diplomele vor fi emise și trimise pe email după completarea chestionarului de evaluare, în termen de maxim 3 zile; dacă nu o primiți după acest interval, vă rog să ne contactați la office@pproevents.com

Dacă ai probleme tehnice?

Contactează-ne la office@pproevents.com

Recomandări:

  • Ascultați cu atenție și fiți implicat pentru a putea răspunde cât mai bine la chestionarul de evaluare post eveniment
  • Vizitați standurile partenerilor pentru a afla promoții inedite și a discuta în timp real cu invitații lor
  • Discutați cu colegii în pauze
  • Asigurați-vă că sunteți logat în platformă pentru a folosi la maxim toate beneficiile

Menţiuni speciale

În condițiile actuale, informațiile de mai sus pot fi actualizate în funcție de modificările survenite în organizarea evenimentului.