Dragi colegi,

Fundația Medicală “Theodor Burghele” și Spitalul Clinic „Prof. Dr. Th. Burghele” vă invită să participați la simpozionul cu tema “Zilele Spitalului Prof. Th. Burghele București”, Ediția a XI-a, ce va avea loc EXCLUSIV ONLINE în perioada 22-23 octombrie 2020, eveniment de înaltă ținută științifică, la care vor lua parte specialiști români și străini din domeniul urologiei, cardiologiei și medicinei interne.

așteptăm cu drag!

Prof. Univ. Dr. Viorel JINGA

Evenimentul va fi creditat cu puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România.

PROGRAM

coperta-program

TESTIMONIAL

whatsapp-image-2020-10-22-at-15.52.54

Marina Sorina Budau

Luna octombrie a devenit deja “luna noastră” a celor “de la Burghele”. Știm că în această lună ne vom vorbi unii altora despre experiențele și, de ce nu, revelațiile noastre din munca de zi cu zi în spital. Și nu doar atât, ci vom deveni actorii propriei noastre existențe operând în direct, comunicând “la cald” tot ce ni se întâmplă în sală și înafara ei.
Și, deși ne cunoaștem de atâta vreme, în aceste zile ne redescoperim și, poate, suntem descoperiți ca medici și ca oameni de alții dinafară, cei care se conectează virtual în aceste zile la simpozionul spitalului.
În tot acest schimb pasional de idei și păreri uităm, poate, că aceste lucruri au devenit posibile pentru că acum 11 ani cineva dintre noi, cu abnegație, dăruire și dorință de a ne aduce pe toți laolaltă a făcut posibile aceste lucruri. Este greu să creezi o tradiție dar Domnul PROF. VIOREL JINGA a reușit. A muncit aproape singur în primii doi ani pentru a ne aduna lucrările, pentru a găsi sponsori, pentru a promova acest simpozion. De asemenea, a avut grijă ca istoria spitalului să fie parte a evenimentului, chemandu-i ca lectori pe toți acei profesioniști remarcabili, acum seniori dar care puteau vorbi cu atâta farmec și atât de util despre experiențe de viață sau despre experiențele lor ca chirurgi, cardiologi, medici de medicină internă.
Să ne amintim aceste lucruri!

ÎNREGISTRAREA GRATUITĂ A LUAT SFÂRȘIT!

ACCES CONFERINȚĂ ONLINE – CLICK AICI