Dragi colegi și prieteni,

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm la cel de Al  XXIV – lea Simpozion Național de PsihoNeuroEndocrinologie, care va fi organizat la exclusiv online, în perioada 18 – 20 noiembrie 2021. Vă invităm să consultați programul evenimentului aici.

Dorim ca acesta manifestare ştiinţifică să fie  un prilej de a vă expune propria experiență, într-o dezbatere de o înaltă ținută științifică, fapt pentru care participarea la ediția din acest an este gratuită pentru toți cei interesați de manifestare. Sperăm să avem posibilitatea de a discuta și de a învăţa împreună, într-o atmosfera plăcută, interactivă şi colegială.

Vă întâmpinăm cu aceeași ospitalitate și căldură și avem convingerea că specialiștii de excepție pe care i-am invitat și de această dată, vor satisface așteptările dumeavoastră.

Vă încurajăm să trimiteți cât mai multe rezumate si avem convingerea că prin dumneavoastră vom reuși să facem o manifestare științifică valoroasă.

Așteptăm cu nerăbdare să ne revedem!

Președinte Simpozion RPNES,
Prof. Dr. Corin Badiu

Evenimentul este acreditat de către Colegiul Medicilor din România cu 10 puncte EMC!

REZUMATE

Vă invităm să trimiteți cât mai multe rezumate pentru simpozion. Acestea pot fi trimise direct pe email, la adresa: alin.ciuta@palomatours.com

PROGRAM FINAL

Programul simpozionului este acum disponibil și poate fi descărcat de AICI!

ÎNREGISTRARE GRATUITĂ S-A ÎNCHEIAT!

Datele de logare au fost transmise pe adresa dumneavoastră de email. Avem rugămintea de a verifica și folderul Spam.
Pentru probleme tehnice, ne puteți contacta la: Laura Lincan – 0752 168 814

*Acest eveniment se adresează exclusiv persoanelor din domeniul sănătății (PDS)

     Accept termenii si conditiile
 
 

AJUTĂ ȘI TU!