Compania MagnaPharm
are plăcerea de a vă invita în data de 23 Noiembrie 2021, orele 19:00,
la un webinar cu tema:

Noua abordare a managementului simptomelor edemului cornean:

tratament complementar, de zi si de noapte – Ededay & Edenight

LECTORI INVITAȚI

Prof. Univ. Dr. Adriana Stanila

Medic primar oftalmolog, Organizator al Reuniunii Anuale a Societatii Romane de Lentile de Contact, Sibiu

Asist. Univ. Dr. Emil Ungureanu

Medic Primar Oftalmolog, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

PROGRAM WEBINAR

19.00 Edemul cornean – Prof. Univ. Dr. Adriana Stanila 

 

19.30 Noua abordare a managementului simptomelor edemului cornean: tratament complementar, de zi si de noapte – Ededay & Edenight (NTC). Studii si cazuri clinic cu Ededay & Edenight – Asist. Univ. Dr. Emil Ungureanu 

 

20.00 Q & A

ÎNREGISTRAREA ESTE GRATUITA

Termenul limita pentru înregistrare este 23 Noiembrie 2021, ora 16:00

Vă informăm că datele dumneavoastră personale, respectiv numele și prenumele vor fi colectate de către Paloma Tours și transmise către MAGNAPHARM MARKETING & SALES ROMANIA SRL în vederea documentării participării dumneavoastră la Evenimentul descris anterior. Operațiunile în legătură cu datele dvs. cu caracter personal vor avea ca temei art. 6 alin. (1) lit. b) din Regulamentul privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date (679/2016) – executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract. Pentru această prelucrare beneficiați de drepturile prevăzute de Regulamentul privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date (679/2016). Puteți contacta Responsabilul cu protecția datelor la adresa dpo@magnapharm.eu. Datele de contact ale Autorității de Supraveghere sunt disponibile pe website-ul www.dataprotection.ro.

Datele de logare in platforma de livestream vor fi trimise pe adresa de email cu care v-ați înregistrat, in data de 23 Noiembrie 2021, cu cateva ore inainte de eveniment. Vă rugăm verificați și folderul SPAM.

Dacă întâmpinați probleme tehnice, contactați-ne la:

ioana.lazarescu@pproevents.com sau ramona.margarit@palomatours.com

sau

WhatsApp ori SMS la 0771 433 099