Skip to content

Aveți nevoie de un zbor medical cu ambulanță aeriană disponibila în cel mai scurt timp?

Contactați Central European Aviation Solutions, 24/7, la adresa de e-mail claudia.stroescu@ceaviation.eu, pentru organizarea unui transport medical cu un avion special echipat.

Puteți apela și numărul de telefon: 0748 297 497.

Dacă pacientul dvs., dumneavoastră sau un membru al familiei trebuie să călătorească în străinătate pentru tratament medical, o ambulanță aeriană este adesea cea mai directă și convenabilă modalitate de a călători. Este, de asemenea, extrem de rapid – de obicei putem aranja un zbor în câteva ore de la solicitare și decola în 24 de ore. Broker cu experiență îndelungată în domeniu, Central European Aviation Solutions (C.E.A.S.) colaborează cu operatori aerieni de încredere din țară și din străinătate, pentru a organiza zboruri în siguranță.

Ce sunt ambulanțele aeriene?

O ambulanță aeriană este un avion privat care a fost special adaptat pentru a permite asistență medicală pacienților în timpul transportului. Un medic cu înaltă calificare, un paramedic sau o echipă de medici călătorește cu pacientul dumneavoastră pentru a-l îngriji până când ajunge la aeroportul de destinație și se efectuează transferul către ambulanța terestră, se ajunge la spitalul unde se va continua tratamentul sau, după caz, la domiciliul pacientului.

Transporturile aeriene sunt efectuate cu avioane care au fost special modificate pentru asistență și tratament de urgență în zbor. În esență, unități medicale mobile, aeronavele vin cu echipaj medical specializat, echipamente de ultimă generație și spațiu pentru un pasager suplimentar care călătorește cu pacientul dumneavoastră. Ele pot găzdui, de asemenea, pacienți COVID-pozitivi care trebuie să călătorească în deplină izolare.

Ambulanțele aeriene pot fi solicitate inclusiv pentru transport urgent de organe către și din străinătate.

De ce tip de transport am nevoie?

Când contactați C.E.A.S., vă vom ajuta să stabilim ce tip de zbor este cel mai potrivit pentru pacienții dvs. și vom alege operatorul aerian cel mai potrivit. Acest lucru vă depinde de factori precum starea lor actuală, unde se află pacienții și cât de departe trebuie să călătorească.

Transporturile aeriene cu nivel de îngrijire medie sunt concepute pentru pacienții care au nevoie de asistență de specialitate după o boală sau o operație – de exemplu, persoanele care au nevoie de un aport concentrat de oxigen sau care zboară la un spital din străinătate pentru efectuarea unui tratament de specialitate sau pentru turism medical.

Un transport aerian de terapie intensivă este o unitate de terapie intensivă mobilă cu monitorizare minut cu minut a elementelor vitale ale pacientului și tratament de urgență dacă este necesar – de exemplu, pacienți care sunt inconștienți sau care au suferit un accident grav sau o boală care pune viața în pericol.

Căutați o companie de ambulanțe aeriană care să repatrieze o persoană dragă?

Vă putem aduce pacientul acasă în siguranță în 48 de ore. Vă rugăm să contactați reprezentantul Central European Aviation Solutions și vă vom putea sfătui cu privire la cea mai bună opțiune pentru transportul dumneavoastră.

Putem organiza zboruri medicale către orice destinație internațională.

Costul unei ambulanțe aeriene este întotdeauna specific fiecărui caz, iar cotația inițială de preț v-o oferim gratuit.

Aveți nevoie de un zbor medical cu ambulanță aeriană disponibila în cel mai scurt timp? Contactați Central European Aviation Solutions, 24/7, la adresa de e-mail claudia.stroescu@ceaviation.eu, pentru organizarea unui transport medical cu un avion special echipat.

Puteți apela și numărul de telefon: 0748 297 497.