Skip to content

testimoniale

“Multstimată doamna Bianca Sas, țin să vă multumesc dvs și organizatorilor pentru posibilitatea de a participa la un eveniment atât de important pentru noi, inclusiv pentru cei din Basarabia. A fost o onoare să vă cunosc! Sperăm la o colaborare fructuoasa pe viitor și participări la alte conferințe. Vă mulțumesc personal și întreaga noastră echipă vă multumește!”

Mariana Sprincean (AMLR, 2021)

“Mulțumim echipei voastre pentru tot ajutorul oferit și pentru profesionalismul vostru.”

Anna-Maria Nitas (AMLR, 2021)

“Vă mulțumesc și vă felicit pentru organizarea și foarte buna desfășurare a congresului!”

Ioan CODOREAN (SRIM, 2021)

“Mulțumesc mult ! Am reușit într-un timp record, cu cea mai mare audiență!, Great team !!”

Prof. Dr. Corin Badiu – Președinte RPNES (2021)

“Vă mulțumesc și vă felicit pentru organizarea și foarte buna desfășurare a congresului!”

Ioan CODOREAN (SRIM, 2021)

“Vă mulțumesc din tot sufletul. Sunteți o adevarată profesionistă. Succesul acestei Conferințe este cu siguranță legat în cea mai mare parte de dvs și de cum v-ați organizat, sincer vă spun.”

Conf. Dr. Cornelia Nitipir – Conferința SNOMR – SOGR (2021)

“Draga Ramona, Mulțumesc mult pentru tot. A mers foarte bine, sunt foarte mulțumită.”

Conf. Dr. Alina Tanțău (2021)

“Vă mulţumim pentru organizarea on-line a Congresului SNPCAR din anul 2021. Tot staff-ul PROEVENTS & CONFERENCES s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor noastre. Promptitudinea, responsabilitatea şi profesionalismul manifestat în organizarea congresului ne obligă şi în acelaşi timp ne îndreptăţesc să vă recomandăm, cu încredere, ca parteneri, în organizarea manifestărilor ştiinţifice-profesionale. ”

Consiliul Director SNPCAR (2021)

“Profit de această ocazie să vă mulțumesc pentru efortul depus și modalitatea admirabilă cu care ați organizat conferința.”

Prof. Dr. Florin Grigorescu (RPNES, 2020)

“Vreau sa iti multumesc tie si echipei tale pentru tot suportul pe care ni l-ati oferit pentru evenimentul anual al Alfasigma Romania. Marturisesc ca am avut mari emotii ca un eveniment virtual poate fi antrenant si dinamic, insa voi ati reusit sa imi anulati toate aceste temeri. Am apreciat enorm nu doar ajutorul oferit, ci mai ales proactivitatea, creativitatea si implicarea voastra. Nu am simtit nici o secunda ca sunteti furnizori, dimpotriva, v-am simtit ca pe colegi, parteneri, sustinatori la fel de implicati ca si noi in desfasurarea si reusita acestui eveniment. ”

Mădălina, Alfasigma Romania (aprilie, 2020)

“Mulțumesc pentru profesionalism și sprijin permanent, toate au dus la un Simpozion aniversar RPNES de mare calitate din toate punctele de vedere.“

Dr. Mariana Purice (Congres RPNES, 2020)

“Vă mulțumesc frumos pentru întreg suportul! Ați fost o echipă minunată și vă doresc succes în continuare.”

Prof. Dr. Doina Piciu (Congres Zilele Medicinei Nucleare, 2020)

“Webinarul nostru a fost grozav, Paloma a făcut o treabă perfectă, ca întotdeauna😉“

Katerina Smutna (Webinar Thermofisher, 2020)

“În numele domnului rector și al colegilor mei, vă mulțumesc pentru colaborarea foarte bună pe care am avut-o. Evenimentul nostru a fost considerat un succes, ceea ce se datorează și echipei pe care ați coordonat-o cu deosebit profesionalism. “

Traian Constantin (Simpozion Zilele Spitalului Prof. Dr. Th. Burghele, 2020)

“Conferinta Nationala a Asociatiei de medicina de Laborator pentru mine personal a fost extraordinara, in modul cum a decurs, am invatat multe, am primit de la lectorii care au prezentat lucrarile adevarate cursuri de microbiologie, de coagulare ,noutati despre virusul sar-cov2, noutati in leucemii si as putea enumera multe. Faptul ca era on-line mi-a creat teama la inceput, pentru ca tehnica la o anumita varsta isi spune cuvantul si am avut o oarecare retinere, dar luand legatura cu reprezentatii dumneavoastra m-au incurajat mult si mi-au insuflat incredere ca totul va fi bine, lucru care s-a dovedit pe deplin. In fiecare zi mai ascult inca prezentarile si faptul ca au fost pastrate pe platforma a fost din nou extraordinar. Felicitari societatii AMLR, felicitari lectorilor, felicitari organizatorilor Palomatours – Proevents, felicitari tuturor care intr-un fel sau altul au fost implicati! Felicitari !!”

Dr. Alionescu Maria Rusandra (Conferința AMLR 2020)

“Organizare deosebita, prezentari foarte interesante. Multumesc organizatorilor, Societatii si nu in ultimul rand speakerilor.“

Mihail Minca (Congres ORL 2020)

“Proevents și în special Alina și Erika au fost exact ceea ce căutam pentru ca evenimentul nostru anual să fie un real succes. Am găsit împreună cea mai potrivită soluție pentru fiecare serviciu astfel încât toți participanții să se simtă foarte bine la conferință și să își dorească să revină în fiecare an. Am muncit foarte eficient, dar ne-am și distrat împreună. Le mulțumesc pentru modul în care s-au implicat, pentru prezență și profesionalism.”

Dr. Raluca Mititelu, Președinte Societatea Română de Medicină Nucleară (Conferința Zilele Medicinei Nucleare, Iunie 2019)

“Mulțumesc. Merg la 3-4 întâlniri pe an, iar acesta a fost de departe preferatul meu în ultimul deceniu. De asemenea, vă mulțumesc pentru organizare, toate au decurs perfect.”

Dorin Colibaseanu, MD, FACS, FASCRS | Assistant Professor of Surgery | Vice-Chair of Education Mayo Clinic College of Medicine (Conferința Zilele Medicinei Nucleare, Iunie 2019)

“Dragă Alina, am ajuns înapoi acasă și vreau să te felicit încă o dată pentru organizarea excelentă a congresului și să-ți mulțumesc și pentru minunata excursie la Sighișoara, care mi-a plăcut foarte mult. Cele mai bune felicitări vouă și întregii echipe!”

Prof. Eberhard Merz, Germany (Perinatal Medicine Congress, September 2019)

“Dragă Alina, aș dori să-ți mulțumesc personal pentru toată asistența acordată pe parcursul conferinței. Totul a fost organizat cu profesionalism. Mi-a plăcut în special programul social (momentele mele preferate au fost salina și turul minunatului oraș Alba Iulia). Îți mulțumesc încă o dată! Toate cele bune!”

Prof. Andreas Katsambas, University of Athens ( SRDO, May 2019)

“Aș dori să mulțumesc cordial echipei dumneavoastră pentru că a făcut din șederea mea în Timișoara o experiență atât de minunată. Apreciez cu adevărat ospitalitatea dumneavoastră excepțională și o planificare atât de atentă.“

Prof. Agata Mulak , Associate Professor of Medicine Department of Gastroenterology and Hepatology Wroclaw Medical University, Poland (CEURGEM Meeting & EAGEN Course, February 2019)

“Draga Alina, Aș dori să-mi exprim recunoștința și respectul profund pentru organizarea minunată realizată de echipa voastră. Acest Congres va rămâne întipărit în mintea noastră pentru totdeauna. Cuvintele nu pot exprima modul în care toată lumea a simțit că ai fost foarte răbdătoare și rapidă în a răspunde la toate întrebările noastre de la început, chiar dacă unele dintre ele au fost uneori copilărești. Ești cu adevărat inspiratoare cu abilitățile tale de organizare și îți doresc din suflet tot ce este mai bun pentru a atinge culmi și mai mari în viața ta.“

Dr. Vivian Kapil MD, Senior Resident, Dept of Psychiatry, Sri Ramachandra Medical College & Research institute, India (WASP – October 2019)

“Draga Alina, În timp ce plec în această dimineață devreme spre aeroportul Otopeni, aș dori să îți mulțumesc și să te felicit alături de întreaga echipă pentru profesionalismul, disponibilitatea, reactivitatea și viteza de acțiune, care sunt egalate doar de simpatia dumneavoastră!“

Said FATTAH M.D. ,WASP Section on Family Intervention Programs, Clinical Research Coordinator, France (WASP – October 2019)

“Trebuie să vă mulțumim pentru organizarea unei conferințe atât de bune. Organizarea a fost cu adevărat excelentă, cu ospitalitate splendidă și „farmec”. Eu și Renate am avut 3 zile post-conferință minunate în Transilvania cu mașina prin țară, vizitând orașele vechi Schätzburg și Kronstadt (scuze, nu pot scrie numele românești) și multe sate frumoase și biserici fortificate.“

Prof. Dr. Wolfgang Söllner, EAPM President (EAPM 2014, Sibiu)

“Dragi prieteni, Încă o dată vreau să vă mulțumesc foarte mult pentru zilele minunate pe care le-am petrecut împreună la Timișoara. Turul Precongresului și Congresul s-au organizat perfect și, ca întotdeauna, ne oferiți mie și Gracielei un sentiment cald de acasă. Mulțumim și Loredanei și companiei organizatoare care încearcă să răspundă tuturor dorințelor noastre. Dumnezeu să vă binecuvânteze cu viață bună, sănătate și fericire și sper să ne vedem curând! Cele mai bune urări!“

Dr. Josef Wichelewski MD, MHA, Board of Directors ESA (ATI 2016, Timisoara)

“Noi, cei de la IAP, suntem foarte mândri de această întâlnire și de succesul ei. Întâlnirea și-a îndeplinit scopul și a adus cele mai bune cunoștințe tinerilor oameni de știință și studenților din România. Când am vorbit despre asta acum 2 ani cu dr. Sculean și Cosgarea, a fost visul nostru și știam că putem avea încredere în Paloma Tours pentru organizarea unei întâlniri de succes. Cred că stomatologia și cercetarea românească vor beneficia de acest impuls în anii următori. Pe scurt, aș spune că „Misiunea este îndeplinită”. Cu aceasta, vă felicit compania și menționez munca asiduă a echipei dumneavoastră condusă de doamna Loredana Salanta și asistată de domnul Alin Ciuta. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu echipa voastră și cu alte ocazii. Inutil să mai spun că vom recomanda și multor altor prieteni și colegi care ar dori să organizeze întâlniri în România, să lucreze cu Paloma Tours.”

Alpdogan Kantarci, DDS, PhD, Executive Director, International Academy of Periodontology Diplomate, American Board of Periodontology Harvard University School of Dental Medicine (IAP 2017, Brasov)

“Mă bucur că acest curs IBUS de la Sibiu a avut succes, iar în numele Comitetului Executiv IBUS, aș dori să mulțumesc companiei dumneavoastră pentru serviciile excelente oferite. Toate aspectele cursului au fost bine organizate, iar logistica la secretariat a fost excelentă. În special, aș dori să menționez că doamna Alina Pușcas a fost permanent un manager minunat, iar atenția ei la detalii a fost perfectă. Aș dori să o felicit pe doamna Pușcas pentru dăruirea și angajamentul pe care îl are față de postul ei. Am vorbit pe scurt cu Dr. Lesaru despre posibilitatea unui alt curs în viitor și până acum nu s-a luat nicio decizie. IBUS ar dori să ofere noi cursuri în România și cu siguranță ne-am dori să continuăm colaborarea cu compania dumneavoastră. Multumesc mult și cele mai bune urări.“

Jack Jellins, Founding President – IBUS (IBUS 2014, Sibiu)

“Lucrăm împreună cu Paloma Tours începând cu anul 2011 și este o plăcere să îi recomandăm ca fiind o echipă tânără și ambițioasă, atentă la detalii și care își asumă cu responsabilitate fiecare proiect. Apreciem calitatea impecabilă a serviciilor asigurate în cadrul congreselor/conferințelor derulate de-a lungul acestor 4 ani, precum și excelentele abilități de comunicare, implicarea, promptitudinea și seriozitatea cu care abordează fiecare speaker, partener, participant. Astfel, agenția contribuie cu succes alături de noi, la îndeplinirea obiectivelor, proiectelor în care suntem implicați. În momentul în care colaborăm cu Paloma Tours, știm că se vor dedica în întregime proiectului și se vor asigura de succesul acestuia atât din punct de vedere organizatoric, cât și financiar.”

Prof. Dr. Dan L. DUMITRAȘCU, Președinte Societatea Română de Neurogastroenterologie