Skip to content

Conferința Națională a Asociației de Medicină de Laborator din România

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Stimați colegi, dragi prieteni,

Dorim să vă invităm la Conferința Națională a Asociației de Medicină de Laborator din România, cu participare internațională, care va avea loc în format hibrid, la Brașov, în perioada 25 – 27 mai 2022.

Pentru a ne asigura că respectăm măsurile în vigoare, se vor pune la dispoziție 150 de locuri cu prezență fizică, participanți ce dețin certificat verde. Ne pare rău că nu putem organiza acest eveniment pentru toți cei doritori să participe și îi așteptăm cu drag pe cei care nu vor veni fizic să ni se alăture online, unde nu există limitare de locuri.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș UMF “Iuliu Hațieganu”  Cluj Napoca, UMF “Carol Davila”  București, UMF “Grigore T. Popa”  Iași și UMF “Victor Babeș” Timișoara, având ca societăți profesionale partenere Societatea Română de Microbiologie și Societatea Română de Hematologie.

Rezultatele laboratorului clinic  contribuie în foarte mare măsură la luarea deciziilor medicale, la stabilirea ghidurilor și protocoalelor clinice, iar progresele în domenii de vârf ale medicinei de laborator (biologie moleculară, genetică) au impact în conduita clinică. Printre obiectivele AMLR se numără stabilirea unor rețele de comunicare între profesioniștii care lucrează în laboratoare medicale, implementarea tehnicilor avansate de diagnostic, stabilirea unor standarde exigente de calitate pentru munca de laborator.

Expoziția de echipamente, reactivi și consumabile de laborator, precum și workshop-urile organizate de companii vor contribui la crearea unei atmosfere de lucru interactive.

Pentru colegii din mediul universitar conferința oferă o bună oportunitate de a-și prezenta rezultatele cercetărilor. Rezumatele vor fi publicate în Revista Română de Medicină de Laborator (indexată Clarivate Analytics, cu factor de impact).

Evenimentul este creditat cu credite EMC de către Colegiul Medicilor din România și de către Ordinul Biochimiștilor, Biologilor și Chimiștilor în Sistemul Sanitar din România.

Dr. Cristina MAMBET                                                                              Prof. Dr. Minodora DOBREANU

Președinte AMLR                                                                                     Președinte Conferință

Detalii și Înregistrare

Începe

25 mai 2022, ora 14:00

Se termină

27 mai 2022, ora 13:00

Locație

Brașov

Organizator știintific

Asociația de Medicină de Laborator din România

Specialitate

Medicină de laborator

Credite

credite EMC de la CMR si OBBCSSR

Contact

bianca.sas@palomatours.com