Skip to content

Congresul Național de Gastroenterologie, Hepatologie și Nutriție Pediatrică

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Stimaţi colegi,

În speranţa că de aceasta dată, nimic nu ne va împiedica să ne întâlnim, ne face plăcere să vă invităm la Congresul Național de Gastroenterologie, Hepatologie și Nutriție Pediatrică, în perioada 12-14 octombrie 2023, la Cluj-Napoca.

Cum vremurile pe care le trăim au o componenţă socială mai pregnantă ca altădată, în paralel şi împreună se va desfăşura şi Congresul Societăţii Române de Pediatrie Socială.

Ne dorim ca aceste manifestări să fie cu adevărat ştiinţifice şi un bun prilej de a ne împărtăşi, în special propriile experienţe, în virtutea celor mai noi premise teoretice şi practice.

Alături de membri societăţilor din ţară, vom avea invitaţi internaţionali, lideri de opinie în diferite domenii ale gastroenterologiei, hepatologiei şi nutriţiei pediatrice sau ale pediatriei sociale.

Nu în ultimul rând, aşteptăm cu drag, colegii medici specialişti, rezidenţi sau medici de familie, pentru ca împreună să ne îmbogățim cunoştinţele, experienţa şi finalmente să ridicăm standardul şi calitatea actului medical, în beneficiul pacienţilor noştri.

Aşteptăm cu nerăbdare să ne revedem la Cluj-Napoca.

Dr. Alexandru PÎRVAN

Preşedinte S.R.G.H.N.P.    

Dr. Tudor Lucian POP

Președinte S.R.P.S

Detalii și Înregistrare

Începe

12 octombrie 2023

Se termină

14 octombrie 2023

Locație

Cluj-Napoca

Organizator știintific

Congresul Societăţii Române de Pediatrie Socială

Specialitate

Gastroenterologie, Hepatologie, Pediatrie

Contact

erika.lapusan@palomatours.com