Skip to content

Congresul Național de Oncologie 2023

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Societatea Națională de Oncologie Medicală din România vă invită să luați parte la Congresul Național de Oncologie, evenimentul de referință din România dedicat managementului afecțiunilor oncologice care în mod tradițional se va desfășura și în acest an în Poiana Brașov. Congresul se va desfășura în perioada 12 – 14 Octombrie 2023 în format hibrid – fizic la Centrul de Conferințe din Poiana Brașov (Str. Valea Dragă Nr. 2), dar și on-line.

Congresul Național de Oncologie se va bucura și anul acesta de participarea unor importanți lideri de opinie din domeniu, atât de la nivel național, cât și internațional, va facilita dezbateri cu oncologi renumiți și va oferi informații despre cele mai recente practici și cercetări în domeniul oncologiei și informații cu privire la protocoalele naționale și internaționale actuale, oferind tuturor participanților acces la schimbul de idei și experiențe din cadrul prezentărilor, dezbaterilor, simpozioanelor și cursurilor organizate. Nu în ultimul rând, evenimentul se anunță ca fiind un bun prilej pentru reînnoirea relațiilor dintre practicieni și industrie.

Sperăm ca prin programul său generos, evenimentul științific de anul acesta să capteze interesul atât al colegilor experimentați, cât și al celor tineri, aflați la început de drum în cariera oncologică.

Președinte SNOMR
Conf. Abil. Dr. Dana Lucia Stănculeanu

 

Detalii și Înregistrare:

Descarcă Programul Aici:

Începe

12 Octombrie 2023, Ora 09:00

Locație

Centrul de Conferințe din Poiana Brașov (Str. Valea Dragă Nr. 2) și on-line.

Organizator științific

Societatea Națională de Oncologie Medicală din România

Se termină

14 Octombrie 2023, Ora 19:45

Specialitate

De interes general pentru toate specialitățile medicale implicate în depistarea și tratarea cancerului.

Credite

Credite EMC de la CMR și OAMGMAMR

Contact

carmen.tufis@pproevents.com

Mulțumim partenerilor: