Skip to content

Congresului Național de Radiologie și Imagistică Medicală

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Dragi colegi, stimați invitați,

În numele Societății de Radiologie și Imagistică Medicală din România îmi revine deosebita plăcere să anunț organizarea Congresului Național de Radiologie și Imagistică Medicală din România, în Craiova, la Teatrul Național Marin Sorescu și Universitatea de Medicină și Farmacie, în perioada 21-24 Septembrie 2023.

După aproximativ 20 de ani Congresul Național de Radiologie este readus in Cetatea Băniei, acest congres fiind o oportunitate valoroasă pentru profesioniștii din domeniul radiologiei de a se întâlni, a împărtăși cunoștințe și a discuta despre ultimele dezvoltări și tendințe în domeniu.

Anul 2023 este anul în care Societatea Europeană de Radiologie (ESR) îmbrățișează și invită Societatea de Radiologie și Imagistică Medicală din România să prezinte în cadrul Congresului European de Radiologie, desfășurat la Viena, ultimele dezvoltări ale imagisticii din România. Astfel  o noutate anul acesta este cursul precongres, ESOR VISITING PROFESSORSHIP PROGRAMME, realizat cu ajutorul Societății Europene de Radiologie, care va avea ca invitați personalități marcante ale radiologiei internaționale.

Având în vedere reunirea la Craiova a specialiștilor în domeniul radiologiei si imagisticii din toate centrele universitare din România și Europa, vă așteptam cu drag, într-un număr cât mai mare, pentru că numai împreună vom reuşi să facem din acest eveniment un SUCCES!

Prof. univ. dr. Ioana Gheonea
Președinte SRIMR

Detalii și Înregistrare

Începe

21 Septembrie 2023

Se termină

24 Septembrie 2023

Locație

21 Septembrie 2023 - Curs ESOR, Universitatea de Medicină și Farmacie, Craiova
22 - 24 Septembrie 2023 - Congres SRIM, Teatrul Național Marin Sorescu, Craiova

Organizator științific

Societatea de Radiologie și Imagistică Medicală din România. Universitatea de Medicină și Farmacie, Craiova

Specialitate

Radiologie și Imagistică Medicală

Credite

credite EMC și credite OAMGMAMR

Contact

ioana.lazarescu@pproevents.com