Skip to content

Prevenția în sănătatea mamei și a copilului

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Stimați colegi,

 

Vă invităm la întâlnirea științifică INSMC organizată tradițional în ultimele luni ale fiecărui an, care va avea loc în zilele de 17.11.2022 și 18.11.2022, în format online și va fi creditată de către Colegiul Medicilor.

Tema aleasă în acest an este “Prevenția în sănătatea mamei și copilului – abordări interdisciplinare, ghiduri, protocoale, metodologii”.

Lectorii implicați și lucrările prezentate sunt asociate programelor de sănătate și proiectului “Consolidarea rețelei naționale de furnizori de îngrijiri primare de sănătate pentru îmbunătățirea stării de sănătate a populației, copii și adulți (inclusiv populația vulnerabilă)” realizat în parteneriat cu Institutul Național de Sănătate Publică.

 

Participarea este gratuită, iar pentru a primi link-ul de acces este necesar să vă înregistrați până la data de 12.11.2022.

 

Cu deosebită consideraţie,
Conf. Dr. Oana Toader
Manager INSMC

 Dr. Andrei Kozma
Șef Laborator Cercetare în Pediatrie și Obstetrică Socială, INSMC

 

 

*În vederea eliberării Certificatului de Participare cu credite EMC vă rog să completați la secțiunea CUIM, Codul Unic de Identificare al Medicului pe care l-ați primit de la Colegiul Medicilor din România. Fără acest cod nu puteți intra in posesia creditelor.

Dacă nu sunteți cadru medical, vă rog sa treceți in câmpul CUIM doar CNP-ul dumneavoastră.

ÎNREGISTRAREA S-A ÎNCHEIAT

Începe

17 Noiembrie 2022 ora 9:00

Se termină

18 Noiembrie 2022 ora 15:00

Locație

Online

Eveniment organizat de

INSMC

Contact

laura.popa@pproevents.com

+40 755 123 411