Skip to content

CURS IMAGISTICĂ SENOLOGICĂ PENTRU MEDICI, TEHNICIENI ȘI FIZICIENI

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

În atenția medicilor cu competență în senologie/fizicienilor/tehnicienilor (asistenți) din secțiile de Imagistică din Unitățile Medicale  de Stat (cu paturi):

Sunteți invitați să participați la Cursurile de Imagistică senologică care sunt organizate de către Institutul Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuta” și partenerul său “Societatea de Imagistica Sânului din România” .

Grup tință: 60 medici cu competență în senologie, 60 tehncieni și 15 fizicieni din secțiile de Imagistică din Unitățile de stat cu paturi. din zonele N-V (Cluj, Sălaj, Satu-Mare, Baia Mare, Bistrița),  V (Timiș, Arad, Hunedoara, Caraș), N-E (Iași, Suceava, Botoșani, Bacău, Neamț, Vaslui), S-E (Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Tulcea, Constanța)

Cursurile se vor desfășura în sistem hibrid : online/onsite, și sunt creditate cu puncte EMC/OA.

Având în vedere obiectivul de calitate, structura cursurilor a fost concepută așa încât dumneavoastră să beneficiați la maximum de experiența și profesionalismul lectorilor. De aceea, fiecare modul va fi desfășurat de două ori , altfel spus, fiecare grup țintă va fi împărțit în două grupe, pentru o mai bună accesabilitate la informația predată și interactiune cu lectorii.

Detalii și Înscriere

Modulul 1 se va organiza în 3 intervale și anume: 27-29 Octombrie 2022 (27-28 – online, 29 Octombrie fizic la Cluj-Napoca), 19-21 Ianuarie 2023 ( 19-20 – online, 21 Ianuarie fizic, la Cluj), și respectiv 15-18 Martie 2023 (15-16 online, 18 Martie fizic, la Cluj)

Locurile sunt limitate pentru fiecare categorie: medici – 30 locuri, tehnicieni și asistenți – 30 locuri și fizicieni – 8 locuri, pentru fiecare interval. 

IMPORTANT: Locurile la acest curs s-au finalizat, pentru orice fel de întrebări, vă rugăm să ne contactați la adresa de email adina.nosa@pproevents.com !

Începe

15 Martie 2023

Se termină

18 Martie 2023

Locație

Hibrid, Online și în Cluj-Napoca

Organizator

Institutul Oncologic "Prof. Dr. Ion Chiricuta" și "Societatea de Imagistica Sânului din România"

Specialitate

Radiologie

Credite

Credite EMC si OAMGMAMR

Contact

erika.lapusan@palomatours.com