Skip to content

Al IX-lea Congres al Societății Române de Cataractă și Chirurgie Refractivă

Conferința Anuală a Societății Române Retina

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Dragi colegi,

Acum, când Congresele primăverii sunt în deplină desfășurare, am plăcerea să vă lansez și eu invitația la cel de al IX-lea Congres al Societății Române de Cataractă și Chirurgie Refractivă reunit în mod tradițional cu Conferința Anuală a Societății Retina. Manifestările vor avea loc în format fizic între 22-25 iunie 2023, în locația bine-cunoscută deja,  hotel Europa din Eforie Nord.

Înscrierile la aceste manifestări încep după 15 martie 2023 și se pot face prin platforma web a site-ului SRCCR.

Aștept de la colegii interesați lucrări captivante, originale, valoroase care să ridice nivelul științific al manifestărilor. Rezumatele se pot trimite pâna la data de 10 mai 2023 și vor fi redactate ca deobicei în cele două limbi ale Congresului, română și engleză.

Am păstrat în mod tradițional sesiunile de „Coșmaruri în oftalmologie” și „Cazuri interactive – televoting” și încercăm să introducem o nouă sesiune “Cum aș face”, în care cei interesați pot prezenta tehnici scurte și ingenioase care să ne ajute în perfecționarea profesională.

Ca noutate absolută, anul acesta vom  organiza un  wetlab gratuit pentru rezidenții anului IV. El va fi organizat înainte de Congres, 20-21 iunie și se adresează unui număr de 60 de participanți ce vor parcurge un curs teoretic și practic referitor la patologia segmentului anterior al globului ocular ( suturi și cataractă ).

Înscrierile la acest wetlab se fac completand formularul din link până la data de 1 mai 2023.
Formular inscrieri wetlab: https://forms.gle/2nsk4u4GoxUZyKY16

Vă aștept cu drag și vă doresc o primăvară frumoasă care alături de ghioceii tradiționali să vă aducă succese, idei novatoare, inspirație stiințifică si realizări deosebite!

Cu alese sentimente,

Prof. dr. Călin Tătaru

Președinte al SRCCR

Membru de Onoare al ASM

 

Detalii și Înregistrare

Va începe

22 Iunie 2023

Se termină

25 Iunie 2023

Locație

Eforie Nord

Organizatori științifici

Societatea Română de Cataractă și Chirurgie Refractivă & Societatea Română Retina

Specialitate

Oftalmologie

Credite

credite EMC de la CMR

Contact

ramona.margarit@palomatours.com