Skip to content

Școala de Vară în Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Asociația de Podiatrie și Societatea de Neuropatie Diabetică vă invită la o nouă ediție a Școlii de Vară. Evenimentul se bucură și de patronajul Societatii Române de Chirurgie Vasculară. Începând din acest an, evenimentul se desfășoară ca un eveniment comun a celor două entități și va avea loc în format hibrid în perioada 16-18 iunie.

Școala de Vară în Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic dorește să promoveze un program științific de înaltă calitate care să evidențieze ultimele noutăți din ambele domenii. În cadrul evenimentului au fost invitați speakeri din țară și din străinătate, majoritatea fiind lideri de opinie în țările pe care le reprezintă.

Așa cum v-am obișnuit, acest eveniment are o valoare informațională și educativă ridică pentru fiecare specialist din domeniul sănătății, în special pentru acei care au în îngrijire persoane cu diabet. De aceea, vă încurajăm să vă înscrieți! Investiția făcută este un beneficiu pentru fiecare dintre participanți și mai ales un beneficiu pentru persoanele pe care le îngrijiți și tratați.

Detalii și Înregistrare

Începe

16 Iunie 2022

Se termină

18 Iunie 2022

Locație

Online / Cluj-Napoca

Organizator științific

SRCV
SND
AP

Specialitate

Diabet și altele...

Credite

17 EMC de la CMR
10 EMC de la OAMGMAMR
18 EFC de la CFR

Contact

loredana.salanta@palomatours.com