3nd Edition of the ONCOHUB Conference

3nd Edition of the ONCOHUB Conference

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Dear Colleagues,

On behalf of the Organizing Committee, I am honored and delighted to welcome you to the 3nd Edition of the OncoHub Hybrid Conference going to be held during 03 – 05 May 2023.

We all feel privileged to have such an opportunity to exchange insights into the recent research and cutting-edge technologies in the oncological field for improved cancer patient management from diagnostic to rehab.

Our coming together at the OncoHub Conference will certainly create excellent possibilities for the exchange of ideas, opinions, and the initiation or continuation of collaborative research partnerships, especially due to onsite networking opportunities. Your participation and contribution would be greatly appreciated and a welcome opportunity to widen our scientific research network.

Looking forward to your participation,

ONCOHUB Team

Details and registration

Starts

3 May 2023

Ends

5 May 2023

Place

Brașov

Scientific organiser

ONCOHUB

Speciality

Oncology

Credits

CMR, OBBCSSR and CFR credits

Contact

carmen.iuoras@pproevents.com

2nd Edition of the ONCOHUB Conference

2nd Edition of the ONCOHUB Conference

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Stimați colegi,

Suntem nevoiți să ne adaptăm contextului pandemic și legislativ actual și să amânăm, pentru 7-9 aprilie 2022, a 12-a Conferință Națională a Societății de Obstetrică și Ginecologie din România, manifestare care trebuia să se desfășoare în perioada 28-30 octombrie 2021, la Cluj-Napoca – Grand Hotel Napoca. 

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm cu drag alături de noi de îndată ce se va putea!

Președinți Conferință:
Prof. Dr. Daniel Mureșan, Prof. Dr. Radu Vlădăreanu

Vicepreședinti:
Prof. Dr. Elvira Brătilă, Prof. Dr. Demetra Socolov,
Prof. Dr. Claudiu Mărginean, Conf. Dr. Dominic Iliescu

Detalii și Înregistrare

Începe

7 aprilie 2022, ora 09:00

Se termină

9 aprilie 2022, ora 13:00

Locație

Cluj-Napoca

Organizator științific

SOGR

Specialitate

Obsterică-Ginecologie

Credite

16 credite EMC

Contact

alina.puscas@palomatours.com

Conferința Națională a SNRIR

Conferința Națională a SNRIR

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Stimați colegi,

În numele Societății de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România – SNRIR, este o mare plăcere să vă invităm să participați la “A 11-a Conferință a Societății de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România – Brașov 2022”, manifestare care se va desfășura în perioada 15-17 aprilie 2022, la Hotel Alpin, Poiana Brașov.

Si anul acesta, acest eveniment, care reprezintă întâlnirea anuală a practicienilor în domeniul neuroradiologiei și radiologiei intervenționale, continuă să pună accent pe activitățile de formare ale tinerilor profesioniști.

Evenimentul hibrid ne permite ca participanții care doresc să fie prezenți fizic, în limita regulamentului impus de Ministerul Sănătății, să fie prezenți în Poiana Brașov, iar ceilalți au posibilitatea de a urmări evenimentul live, pe o platformă digitală.

De asemenea ne bucurăm să vă anunțăm că Starea de Alertă pe teritoriul României nu a fost prelungită, iar organizarea de evenimente nu mai este restricționată din punct de vedere al numărului de persoane prezente fizic la fața locului. Totodată a fost eliminată și obligativitatea prezentării unui certificat verde ca măsură de prevenție!

Evenimentul va rămâne în format hibrid, însă vom suplimenta numarul de locuri la 200 de participați fizic! Dacă v-ați înregistrat cu prezență online, diferența de taxă, se poate achita la secretariatul conferinței odată cu ridicarea badge-ului de participare și a mapei de congres!

Lucrările vor fi susținute de personalități din România, sub forma unor prelegeri și întâlniri motivaționale, în care toți participanții să aibă șansa de a împărtăși idei cu onorabilii noștri oaspeți, într-un cadru cât mai relaxat și entuziast.

Evenimentul va include și expoziții științifice de prezentare a produselor de ultimă generație ale companiilor de vârf în domeniu și evenimente de socializare care să dea posibilitatea continuării discuțiilor profesionale într-un ambient cât mai plăcut, caracteristic si locației geografice.

Cu respect şi consideraţie,

Preşedinte SNRIR   

Prof. Dr. Gheorghe Iana

Detalii și Înregistrare

Începe

15 aprilie 2022, ora 09:00

Se termină

17 aprilie 2022, ora 13:00

Locație

Poiana Brașov

Organizator știintific

Societatea de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România

Specialitate

Radiologie și imagistică medicală

Credite

18 credite EMC de la CMR

Contact

laura.popa@pproevents.com