The 19th National Congress of the Romanian Society of Urogynaecology

The 19th National Congress of the Romanian Society of Urogynaecology

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

It is our greatest pleasure to invite you to the 19th National Congress of the Romanian Society of Urogynaecology, event that will take place between November 09th – 12nd, 2023. This year special edition will take place at in Athens. The Congress will take place in a hybrid format with a maximum of 200 participants onsite.

Details and Registration

Starts

9 November

Ends

12 November

Location

Athens, Greece

Scientific Organiser

Romanian Society of Urogynaecology
Romanian Society of Obstetrics and Gynaecology

Speciality

Urogynaecology, Obstetrics-gynaecology, Gynaecologic Surgery

Credits

CME by UEMS

Contact

alina.puscas@pproevents.com

A VIII-a Conferință Națională a Societății Române de Hemostază și Tromboză

A VIII-a Conferință Națională a Societății Române de Hemostază și Tromboză
09-11 Noiembrie 2023

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Stimați colegi,

Dragi prieteni,

Avem deosebita onoare de a lansa un moment special pe care fiecare dintre noi îl simțim în felul său, o treaptă urcată pe un drum de cunoaștere și experimentare.

Ne face mare plăcere să vă invităm la a VIII-a Conferință Națională a Societății Române de Hemostază și Tromboză, care va avea loc în perioada 09 – 11 noiembrie 2023,  în format hybrid.

Așa cum ne-am obișnuit, acest eveniment constituie o cerință obiectivă și poate deveni o realitate a activității noastre profesionale, dar și sociale, prin educarea pacienților, printr-o comunicare corectă, prin transmiterea sentimentului responsabilității din perspectiva cunoașterii realității. Conferința face posibilă și chiar necesară identificarea și conștientizarea unor probleme majore ale patologiei hemostazei.

Vedem această Conferință SRHT ca pe o provocare pentru întreaga societate medicală românească întrucât actorii sunt toți specialiștii care vin în contact cu patologia hemostazei: atât specialiști de laborator cât și practic toate domeniile clinice: hematologie, obstetrică-ginecologie, medicină internă și cardiologie, oncologie, chirurgie etc. fiecare în parte reprezentând domenii specifice, iar în ansamblu, întreaga școală medicală românească și cu audiență la nivel internațional.

Vă mulțumim pentru interesul arătat prin însăși prezența dumneavoastră la acest forum care oferă cadrul optim pentru a face schimburi de idei și informații.

Cu drag,

Comitetul organizare SRHT

Detalii și Înregistrare

Începe

09 Noiembrie 2023

Se termină

11 Noiembrie 2023

Locație

Hotel Novotel, București / Hybrid

Organizator științific

Societatea Română de Hemostază și Tromboză

Specialitate

Hematologie, Biologie, Medicină de Laborator

Credite

credite EMC și OBBCSSR

Contact

ioana.lazarescu@pproevents.com

Congresul Național de Oncologie 2023

Congresul Național de Oncologie 2023

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Societatea Națională de Oncologie Medicală din România vă invită să luați parte la Congresul Național de Oncologie, evenimentul de referință din România dedicat managementului afecțiunilor oncologice care în mod tradițional se va desfășura și în acest an în Poiana Brașov. Congresul se va desfășura în perioada 12 – 14 Octombrie 2023 în format hibrid – fizic la Centrul de Conferințe din Poiana Brașov (Str. Valea Dragă Nr. 2), dar și on-line.

Congresul Național de Oncologie se va bucura și anul acesta de participarea unor importanți lideri de opinie din domeniu, atât de la nivel național, cât și internațional, va facilita dezbateri cu oncologi renumiți și va oferi informații despre cele mai recente practici și cercetări în domeniul oncologiei și informații cu privire la protocoalele naționale și internaționale actuale, oferind tuturor participanților acces la schimbul de idei și experiențe din cadrul prezentărilor, dezbaterilor, simpozioanelor și cursurilor organizate. Nu în ultimul rând, evenimentul se anunță ca fiind un bun prilej pentru reînnoirea relațiilor dintre practicieni și industrie.

Sperăm ca prin programul său generos, evenimentul științific de anul acesta să capteze interesul atât al colegilor experimentați, cât și al celor tineri, aflați la început de drum în cariera oncologică.

Președinte SNOMR
Conf. Abil. Dr. Dana Lucia Stănculeanu

 

Detalii și Înregistrare:

Începe

12 Octombrie 2023, Ora 09:00

Locație

Centrul de Conferințe din Poiana Brașov (Str. Valea Dragă Nr. 2) și on-line.

Organizator științific

Societatea Națională de Oncologie Medicală din România

Se termină

14 Octombrie 2023, Ora 19:45

Specialitate

De interes general pentru toate specialitățile medicale implicate în depistarea și tratarea cancerului.

Credite

Credite EMC de la CMR și OAMGMAMR

Contact

carmen.tufis@pproevents.com

INTERVENȚIA MULTIDISCIPLINARA ÎN CRIZĂ

INTERVENȚIA MULTIDISCIPLINARA ÎN CRIZĂ

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Stimați invitați, dragi colegi,

Alianța Română de Prevenție a Suicidului organizează conferința cu tema: “Intervenția multidisciplinară în criză”, care va avea loc în perioada 7 – 8 Octombrie 2023, hibrid.

Vă așteptăm în număr cât mai mare!

Detalii și Înregistrare

Începe

7 octombrie 2023

Se termină

08 octombrie 2023

Locație

Hotel Pullman World Trade Center, București, Hibrid

Organizatori științifici

ARPS

Specialitate

Psihiatrie, Psihologie, Medicină de Familie

Credite

TBA

Contact

sorin.dandu@palomatours.com

A VI-A EDIȚIE A CONGRESULUI NAȚIONAL DE FIZIOTERAPIE 2023

A VI-A EDIȚIE A CONGRESULUI NAȚIONAL DE FIZIOTERAPIE 2023

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Bun venit la cea de-a VI-a Ediție a Congresului Național de Fizioterapie! Suntem încântați să vă invităm alături de noi la CRAFT, Timișoara, în perioada 06 – 08 Octombrie, pentru un eveniment științific excepțional.

Fiind unul dintre cele mai așteptate evenimente din comunitatea fizioterapeutilor, acest congres va aduce, într-un mediu inovator și stimulant din punct de vedere științific, lectori de top și profesioniști din domeniul sănătății, gata să împărtățească din experiența lor.

Evenimentul se va desfățura în format hybrid. Programul manifestării va cuprinde prezentări orale care vor pune accent atât pe practica medicală și îngrijirea pacienților cât și pe ateliere interactive și demonstrații, care vă vor perimite să vă perfecționați abilitățile și să obțineți informații pe care le puteți pune în aplicare în practica dumneavoastră profesională.

În plus față de programul științific, CNFZ 2023 este o bună oportunitate de pentru crearea networking și stabilirea de colaborări cu colegii și liderii din domeniu.

Ne angajăm să oferim un mediu incluziv și divers care încurajează dialogul și schimbul de cunoștințe pentru a ne asigura că vă veți bucura de o experiență știițifică memorabilă.

Vă așteptăm cu drag!

Detalii și Înregistrare

Va începe

6 octombrie 2023

Se termină

8 octombrie 2023

Locație

Timișoara

Organizator științific

Colegiul Fizioterapeuților din România

Specialitate

Fizioterapie

Credite

EMC

Contact

corina.balan@pproevents.com

Diagnosticul de precizie și terapie oncologică personalizată – prezent și viitor –

Diagnosticul de precizie și terapie oncologică personalizată – prezent și viitor –

06-07 OCTOMBRIE 2023

Evenimentul “DIAGNOSTICUL DE PRECIZIE ȘI TERAPIE ONCOLOGICĂ PERSONALIZATĂ” propune prezentări și dialoguri științifice care aduc în atenție aspecte importante din evoluția continuă a medicinei, cu noi abordări și tratamente inovatoare.
Conferința va reuni profesioniști din domeniile Oncologiei, Radioterapiei, Medicinei Nucleare, Chirurgiei și Geneticii din Neolife România și Turcia, dar și specialiști remarcabili din alte centre medicale, cu expertiză în domeniu.
Accesul la aceste informații este în interesul pacienților și pentru promovarea celor mai moderne practici de tratament.
Sperăm ca acestă manifestare să fie un bun prilej pentru prietenii interdisciplinare mai puternice, noi legături naționale și internaționale, dar și un moment propice pentru schimbul de cunoștințe, pentru generareade noi idei, strategii, toate în beneficiul pacienților oncologici.

Agenda evenimentului

ÎNREGISTRARE GRATUITĂ

     Accept termenii si conditiile
 
 

Dacă întâmpinați probleme tehnice, contactați-ne:

Ioana Lăzărescu – ioana.lazarescu@pproevents.com 

Eveniment organizat cu sprijinul

Începe

06 OCTOMBRIE 2023, ora 08:00

Se termină

07 OCTOMBRIE 2023, ora 13:15

Locație

Hibrid / Hotel Phoenicia București

Eveniment organizat cu sprijinul Neolife

Specialitate

Oncologie / Medicină de Familie / ORL / Gastroentrologie / Radioterapie / Radiologie și Imagistică Medicală / Medicină Nucleară

Creditare

Evenimentul este creditat cu 10 credite EMC

Contact pentru participare ONLINE

ioana.lazarescu@pproevents.com

Contact pentru participare FIZICĂ

mihaela.verdes@neolife.ro

3nd Edition of the ONCOHUB Conference

3nd Edition of the ONCOHUB Conference

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Dear Colleagues,

On behalf of the Organizing Committee, I am honoured and delighted to welcome you to the 3nd Edition of the OncoHub Hybrid Conference going to be held during 20 – 22 September 2023.

We all feel privileged to have such an opportunity to exchange insights into the recent research and cutting-edge technologies in the oncological field for improved cancer patient management from diagnostic to rehab.

Our coming together at the OncoHub Conference will certainly create excellent possibilities for the exchange of ideas, opinions, and the initiation or continuation of collaborative research partnerships, especially due to onsite networking opportunities. Your participation and contribution would be greatly appreciated and a welcome opportunity to widen our scientific research network.

We are glad to inform you that – so far – the event had been accredited by OBBCSSR with 18 EMC credits. Moreover, the pre-conference hands-on workshop had also been accredited by OBBCSSR with 6 EMC credits.

Looking forward to your participation,

ONCOHUB Team

Details and registration

Starts

20 September 2023

Ends

22 September 2023

Place

Bucuresti, Hotel Pulman

Scientific organiser

ONCOHUB

Speciality

Oncology

Credits

CMR, OBBCSSR and CFR credits

Contact

rares.gherasim@pproevents.com

Paediatric and Neonatal Mechanical Ventilation Course

Paediatric and Neonatal Mechanical Ventilation Course

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Dear all,

We are inviting you to participate to the Paediatric and Neonatal* Mechanical Ventilation Course, Bucharest, Romania on 30th – 31st of August 2023 (*Neonates admitted to Paediatric intensive care units).

The course is organised by “Sansa Unui copil” (A child’s chance) NGO, Bucharest and Paediatric Intensive care Consultants from Sheffield UK , in collaboration with experts of Respiratory Failure section of European Society of Paediatric and Neonatal Intensive Care (lead by Dr Alberto Medina).

The course is endorsed by ESPNIC to provide structured training in Paediatric and Neonatal ventilation for medical staff along the current Spanish model.

Details and registration

Starts

30 August 2023

Ends

31 August 2023

Place

Bucuresti

Scientific organiser

ESPNIC & Asociația Șansa Unui Copil

Speciality

Pediatrics & Neonatology & ATI

Contact

carmen.iuoras@pproevents.com

Bolile genetice de metabolism în patologia copilului și a adultului

Bolile genetice de metabolism în patologia copilului și a adultului

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

În acest an organizăm în format HIBRID evenimentul cu tema:

Bolile genetice de metabolism în patologia copilului și a adultului, ediția a 4-a.

Manifestările reunesc lectori din străinătate, specialiști în acest domeniu, și sunt organizate sub egida UMF Cluj-Napoca și a Societății Române de Genetică Medicală (SRGM).

Acest eveniment este creditat cu puncte EMC.

Evenimentul se adresează unui număr mare de specialități medicale: pediatrie, neonatologie, genetică medicală, terapie intensivă, medicină de urgență, medicină de familie, neurologie, reumatologie, psihiatrie, medicină internă, gastroenterologie, neurochirurgie, medicină de laborator, anatomo-patologie, dermatologie, nefrologie.

Vă așteptăm să ne fiți alături!

Va începe

29 Iunie 2023

Se termină

30 Iunie 2023

Locație

Grand Hotel Napoca, Cluj-Napoca

Organizatori științifici

UMF, SRGM

Specialitate

Specializări multiple

Credite

Credite EMC

Contact

adina.nosa@pproevents.com

CONFERINȚA HEAD & NECK IMAGING

Conferința "Head & Neck Imaging"
16-17 iunie 2023

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Dragi colegi și prieteni,

Societatea de Radiologie şi Imagistică Medicală din România si Asociația de Radiologie Dento-Maxilo-Facială, împreună cu Facultatea de Medicină din Constanța, în parteneriat cu  Societatea Germană de Radiologie, au onoarea de a vă anunța organizarea la Constanța, în perioada 16-17 iunie 2023, a Conferinței „Head and Neck Imaging“.

Ajunsă la cea de-a X-a ediție, Conferința va aborda aspecte de tehnică, semiologie și diagnostic imagistic în patologia neurocraniului, viscerocraniului și gâtului.  Și întrucât radiologii sunt în primul rând medici clinicieni care au nevoie de o bază solidă de cunoștințe clinice, am considerat oportună și de această dată “confruntarea” dintre radiologi și clinicieni.

Prelegerile teoretice, impreuna cu prezentările de cazuri și sesiunile interactive vor fi susținute de:

 • Prof. Dr. Sönke Langner, ENRADIA Greifswald; Institute for Diagnostic and Interventional Radiology, Pediatric and Neuroradiology
 • Prof. Dr. Benedict Schaarschmidt, Universitymedicine Essen; Institute for Diagnostic and Interventional Radiology and Neuroradiology
 • Prof.dr. Danisia Haba, UMF Iasi; Spitalul Clinic de Urgenta “Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iasi
 • Conf.dr. Manuela Lenghel, UMF Cluj, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca
 • Conf.dr. Nicolae Sarbu, Universitatea “Dunarea de jos” Galati; Spitalul Clinic Județean de Urgență Galați
 • Dr. med. Frank Mosler, Universitätsspital Bern, Inselspital; Universitätsinstitut für Diagnostische, Interventionelle und Pädiatrische Radiologie
 • Dr. med. Iris Burck, Universitätsklinikum Frankfurt; Institute for Diagnostic and Interventional Radiology
 • Dr. med. Lichun Zhang, Universitätsmedizin Rostock – Klinik und Poliklinik für Hals-Nasen-Ohrenheilkunde, Kopf-und Halschiurgie ‘Otto Körner’
 • Dr. med. Markus Blaurock, University of Greifswald · Department of Ear, Nose and Throat Diseases, and Head and Neck Surgery
 • Dr. med. Daniel Cantré, Universitätsmedizin Rostock – Institute for Diagnostic and Interventional Radiology, Pediatric and Neuroradiology
 • Dr.med. Adina Chirita, Regina Maria – rețeaua privată de sănătate
 • Dr. Camelia Ralea, Spitalul de Recuperare Medicală Arcadia, Iași
 • Assist. Dr. Nico Seume, University of Rostock · Institute for Diagnostic and Interventional Radiology, Pediatric and Neuroradiology

 

Vă așteptăm cu drag,

Conf. Dr. Radu Baz

Președintele Conferinței

Detalii și Înregistrare

Va începe

16 Iunie 2023

Se termină

17 Iunie 2023

Locație

Constanța, Hotel Continental Forum

Organizator științific

Societatea Romaînă de Radiologie și Imagistică Medicală

Specialitate

Radiologie

Credite

credite EMC de la CMR

Contact

ioana.lazarescu@pproevents.com