Skip to content

Campania Îngerii, pe Pământ, au aripile ascunse! (ediția a 3-a)

Luna decembrie a fost o lună specială, în care lumea s-a pregătit să încheie un an plin de experiențe profesionale și personale: fiecare din noi am avut șansa să trecem în revistă realizările, dar și lucrurile pe care le-am învățat. 

Mai mult decât atât, luna decembrie e și o pregătire a sufletului pentru Crăciun. Odată cu această sărbătoare, retrăim experiența dăruirii și a iubirii. Iubirea nu poate purta „papucii” celui de lângă noi, însă poate și are această misiune de a atinge sufletul sau de a alina măcar o parte din nevoile aproapelui. 

Cu această iubire în suflet, ne-am bucurat să continuăm tradiția pe care am început-o în urmă cu 3 ani de zile, de a aduce un zâmbet pe chipul copiilor mai puțin favorizați de soartă.   

Campania poartă sugestiv numele „Îngerii, pe Pământ au aripile ascunse!” și a fost realizată în colaborare cu Parohia ortodoxă din Mociu (Roșieni) și grădinița Bambi. Sacului Moșului a fost umplut cu îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, dulciuri și alimente neperisabile, produse de igienă și rechizite, care au fost distribuite la peste 15 familii.  

colaj campanie 2022

Toate donațiile au fost realizate prin intermediul Asociației Prof. Ioan Uțiu: http://asociatiaprofesorioanutiu.com/ 

Vrem să mulțumim pe această cale tuturor celor care s-au implicat, de la colegii noștri, la parteneri sau la persoane care au donat pentru această cauză.  

Ați fost aripi de înger pentru acești copii și vă mulțumim tuturor pentru susținere și implicare!

Citește și alte articole