Skip to content

Olimpiada Sporturilor de Iarnă – Team Building cu Stil

Cu toții știm că un proiect reușit se bazează pe muncă și implicarea celor care il organizează, iar când ești organizator logistic anual a peste 250 de evenimente, acest lucru este de două ori mai adevărat.

Echipa ProEvents este dedicată cliențiilor săi pe tot parcursul anului, însa câteva zile pe an, în ianuarie, își concentrează atenția și ingeniozitatea în primul rând asupra echipei. Anul acesta am pregătit un eveniment inedit care să reunească echipele din Cluj-Napoca și București pentru a sărbătorii și a ne relaxa împreună.

Toți ne-am întrecut pe pârtiile din Poiana Brașov într-o serie de sporturi de iarnă, pe măsura cunoștințelor și puterilor. Ne-am luat schiurile, plăcile sau săniuța și ne-am demonstrat talentul și îndemânarea pe pârtie în timpul zilei. După câteva ore, ne-am retras la un vin fiert și povești despre planuri de viitor, dar și despre toate momentele care ne-au amuzat și unit în anul care a trecut.

Bineînțeles, echipa noastră nu e doar atletică și competitivă, ci și cu un excelent simț al modei, bine, mai ales al umorului în modă. Și pentru a duce competiția “PalomaiStil” la un nou nivel am decis că ținutele din acea seară să aibă ca tematică diferite țări ale lumii. La toți ne este dor să călătorim.

A fost desemnat un juriu format din 3 colegi – toți considerati mici fashion guru – și 2 prezentatori carismatici, bineînțeles tot colegi –  restul am scos din bagaje cele mai excentrice și exotice outfit-uri și ne-am pregătit mersul de scenă ca orice fotomodel ce se respectă.

La fel ca în show-ul după care și-a inspirat numele această competiție, concurenții și-au pregătit melodiile pentru defilare, au venit cu povești pentru ținutele lor și au fost evaluți de juriu cu un ochi critic, absolut amuzant.

Pentru fiecare dintre noi, teambuilding-ul echipei este cel mai frumos moment al anului în care putem să ne deconectăm, dar și să învățăm împreună din experiențe concrete. Suntem mai pregătiți ca niciodată să facem față la orice are 2022 de oferit! Bring it on!

 

Citește și alte articole