Skip to content

Congresul Național al Societății de Uroginecologie din România, în Malta

Una dintre cele mai provocatoare decizii din evoluția unei afaceri este extinderea pe piața internațională, o decizie care presupune o planificare și organizare minuțioasă. Decizia organizării ediției a XVIII-a a Congresului Național al Societății de Uroginecologie din România, în Malta, ne-a găsit plini de entuziasm și curiozitate, așa că ne-am pus pe treabă.

Primul pas a fost să găsim niște parteneri de încredere ale căror principii și valori să se potrivească cu ale noastre, împreună cu care să organizăm o experiență științifică inedită pentru clientul nostru. Asemenea nouă, am găsit o echipă tehnică, dar și o echipă locală de profesioniști cu experiență, care se focusează pe îndeplinirea nevoilor prin gestionarea creativă a soluțiilor.

Al doilea pas a fost găsirea unui loc de desfășurare unic care să ne permită să găzduim congresul și implicit participanții, care speram să fie într-un număr cât mai mare. Am ales Hotelul Dolmen situat de-a lungul frumoasei coaste Qawra din Golful St. Paul’s Bay. Această locație ne-a permis să ne desfășurăm programul științific într-o atmosferă călduroasă și prietenoasă. De asemenea, echipa hotelului a dat dovadă de ospitalitate, iar aromele bucătăriei internaționale și tradiționale malteze au făcut ca mesele din cadrul congresului să fie pe gustul tuturor.

Cel mai dificil și de temut detaliu al organizării noastre a fost livrarea materialelor logistice, necesare pentru buna organizare a unui eveniment hibrid și promoționale, prin curieri internaționali. Am reușit să depășim cu bine această barieră deoarece ne-am informat până la cel mai mic detaliu în legătură cu prevederile legale, am găsit modalități foarte sigure de a ambala și proteja pachetele și ne-am interesat de starea acestora în nenumărare rânduri. Desigur, am avut și noi câte două bagaje mari fiecare😊. Putem spune că am pus evenimentul la pachet și am plecat.

Congresul s-a desfășurat de-a lungul a patru zile. În această perioadă cei peste 160 de medici prezenți onspot și online au luat parte la prezentările elaborate ale celor 20 de specialiști renumiți în ginecologie și uroginecologie din România și internaționali. În cadrul manifestării a avut loc și o sesiune specială a specialiștilor de la Colegiul Maltez de Obsterică și Ginecologie: John Mamo, Yves Muscat Baron, Joanna Ghigo, Dalisio Chetcuti și Andrew P. Sammut.

Feedback-ul participanților a fost unui pozitiv. Aceștia au apreciat în principal conținutul științific al congresului, locația și devotamentul echipei noastre. Mulțumim tuturor speakerilor, participanților și companiilor medicale pentru încredera acordată.

Ne propunem să creștem în continuare și să ne dezvoltăm pentru a oferi clienților și partenerilor noștri experiențe inedite, calitate în serviciile prestate și implicit noi proiecte și perspective internaționale. Așadar, vă invităm să rămâneți alături de noi și să ne susțineți în proiectele noastre. Împreună putem construi experiențe inedite menite să aducă împreună specialiști de pretutindeni, deschiși să împărtășească noi tehnici și cunoștințe din practica medicală.

Să ne vedem cu bine, oriunde în lume!

Echipa ProEvents

Citește și alte articole